Over mij  

Ik ben Cindy van Veen en woon in Leidschenveen samen met mijn man Dennis en twee kinderen, Qwen en Dewi (tweeling). Bij ons woont ook Noppie, een lieve kat die gek is op kinderen. 

Na mijn opleiding SPW 4 (sociaal pedagogisch werk) heb ik jaren lang in de zorg gewerkt en had ik altijd de droom om gastouder te worden. Nu is deze droom uitgekomen en ben ik op 1 oktober 2014 gestart.

Ik ben in het bezit van een EHBO-K diploma (EHBO voor kinderen) en ben aangesloten bij Kern-gastouder bureau en bureau bloei gastouderbureau. Ook sta ik ingeschreven in het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen. Verder ben ik in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

We wonen in een kinderrijke buurt met veel speeltuinen en een kinderboerderij op de hoek. Ons huis en tuin zijn lekker ruim om te kunnen spelen. Wilt u komen kennismaken, dan maak ik daar graag tijd voor vrij.


 

Mijn Visie  

Door met de kinderen activiteiten te ondernemen hebben ze plezier en leren ze sociaal met andere kinderen om te gaan. Zo stimuleer je ook de interesse en de ontwikkeling van uw kind. Ik vind het belangrijk dat uw kind een regelmatig dagritme heeft, wat structuur geeft en zich uit in rust. 

Dit bied ik aan door middel van vaste tijden eten, drinken en spelen. Zo weet uw kind hoe de dag zal verlopen. Dit geldt niet voor baby's, omdat zij hun eigen dagritme hebben. 

Ik wil naast de thuisbasis een tweede veilige basis scheppen waardoor uw kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, sociale mensen met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel, met respect voor zichzelf en voor anderen.

Uiteraard hoort goed overleg met de ouders / verzorgers hierbij. Ik hou van openheid en eerlijkheid.